ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Diaplasis

Αγαπητή φοιτήτρια,

Αγαπητέ φοιτητή

 

Καλώς ορίσατε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,

Για να ενεργοποιήσετε τον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μεταβείτε στη διεύθυνση:https://uregister.uop.gr, εκκινήστε και ολοκληρώστε την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.Το όνομα χρήστη που σας έχει αποδοθεί θα σας εμφανιστεί στη διάρκεια της ενεργοποίησης. Αναλυτικές οδηγίες διατίθενται στη διεύθυνση:https://studentaccount.uop.gr/help/uregister

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τμήματός σας, σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, μεταβείτε στη διεύθυνση:https://studentaccount.uop.gr συμπληρώστε και υποβάλετε αίτημα προς τη Τεχνική Υποστήριξη και θα σας αποσταλούν οδηγίες για τη τακτοποίηση του προβλήματος.

Με την επιτυχή ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, σας προτείνουμε να διατηρείτε ενημερωμένα τα δευτερεύοντα στοιχεία επικοινωνίας:κινητό και προσωπικό e-mail (όχι @uop.gr).

Μεταβείτε στη διεύθυνσηhttps://mypassword.uop.gr, πραγματοποιείστε είσοδο με το όνομα χρήστη και το κωδικό του ιδρυματικού λογαριασμού σας καιενημερώστε την καρτέλα σας με κινητό τηλέφωνο και προσωπικό e-mail(όχι @uop.gr), για να μπορείτε μελλοντικά να ορίσετε νέο κωδικό σε περίπτωση που τον ξεχάσετε.

 

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

 

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Στρίγκας