Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Diaplasis

Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές που προτίθενται να υλοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση κατά το τρέχον εξάμηνο, οφείλουν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους έως και την 8/10/2021 στον σύνδεσμο 

https://forms-toda.uop.gr/modules/form_builder/published/aitisi_praktikis.php

Με εκτίμηση, 

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Στρίγκας 

Σπάρτη 24/9/2021

 

Σε συνέχεια της από 21/9/2021 πρόσκλησής μας, σας γνωστοποιείται ότι ο σύνδεσμος της συνάντησης για τα θέματα πτυχιακών εργασιών και πρακτικής άσκησης είναι ο εξής: 

Σύσκεψη Microsoft Teams

Συμμετοχή από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη

Σας υπενθυμίζεται το πρόγραμμα: 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ

ΘΕΜΑ / ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

29/9/2021

18.00

Ενημέρωση σχετικά με την πτυχιακή εργασία και την πρακτική άσκηση των φοιτητών του ΠΜΣ

30/9/2021

18.00

Εκπαίδευση στο λογισμικό ανάλυσης ποιοτικών δεδομένων MAX QDA

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας TEAMS

 

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Στρίγκας

Με το παρόν σας γνωστοποιείται ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων απαλλαγής τελών φοίτησης εξαρτάται και από τον αριθμό των φοιτητών που θα οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους. Στο παράρτημα 1 του παρόντος τίθεται ο πίνακας απαλλαγής διδάκτρων και οριστικοποίησης εγγραφών.

Οι φοιτητές που έχουν καταθέσει προκαταβολή και κατέληξαν να δικαιούνται απαλλαγής τελών φοίτησης, μπορούν να υποβάλλουν αίτημα επιστροφής προκαταβολής (πιθανόν να υπάρξουν έξοδα τραπέζης).

Δείτε όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Σας ενημερώνουμε ότι την 29/9/2021 και την 30/9/2021 θα διεξαχθεί ενημερωτική συνάντηση για θέματα πτυχιακών εργασιών και πρακτικής άσκησης.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ

ΘΕΜΑ / ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

29/9/2021

18.00

Ενημέρωση σχετικά με την πτυχιακή εργασία και την πρακτική άσκηση των φοιτητών του ΠΜΣ

30/9/2021

18.00

Εκπαίδευση στο λογισμικό ανάλυσης ποιοτικών δεδομένων MAX QDA

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας TEAMS

Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας, θα σας σταλεί σε επόμενη αλληλογραφία.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Στρίγκας

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

 Σας ενημερώνουμε  ότι η περίοδος υποβολής δηλώσεων συμμετοχής φοιτητών στην εξ αποστάσεως εξέταση επαναληπτικής περιόδου Σεπτεμβρίου ακαδημαικού έτους 2020-2021, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 27.8.2021.

 Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση συμμετοχής φοιτητών στην εξεταστική επαναληπτικής περιόδου Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 , είναι διαθέσιμη στους φοιτητές και στους διδάσκοντες στη διεύθυνση : https://gdpr-form.uop.gr

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του ΤΟΔΑ η επαναληπτική εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 διεξάγεται εξ αποστάσεως

Η εξέταση των μαθημάτων των προγραμμάτων σπουδών πρώτου και δεύτερου κύκλου με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως αξιολόγησης  προϋποθέτει  την εξασφάλιση του αδιάβλητου και την αξιοπιστία διενέργειας της εξέτασης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής των φοιτητών στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποδοχής της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων είναι στη διεύθυνση https://gdpr-form.uop.gr

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Τετάρτη 18-08-2021 έως και Τρίτη 24-08-2021.

Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

Ειδικότερα:

 1. Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
  https://di.uop.gr/odigies-symplirosis-tis-dilosis-symmetoxis-stin-eks-apostaseos-eksetas
 2. Περισσότερες οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων επαναληπτικής περιόδου Σεπτεμβρίου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα:https://di.uop.gr/diktyo-yp/eksetaseis-apo-apostasi

Από τη Γραμματεία ΤΟΔΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στον πιο κάτω πίνακα βρίσκονται τα προσωρινά αποτελέσματα των επιλεγέντων φοιτητών του ΠΜΣ με τίτλο: Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.ΜΕ.Α.).

Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.) έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με τον ιδιωτικό φορέα ΚΔΑΠ ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΑμεΑ (αναμένεται η τελική έγκρισή του από συνεδρίαση της Συνέλευσης ΤΟΔΑ).

Στο πλαίσιο της πιο πάνω συνεργασίας παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να στελεχώσουν το ΚΔΑΠ ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΑμεΑ, που ανήκουν στις πιο κάτω ειδικότητες μα επικοινωνήσουν με τον φορέα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ

Μόνιμη απασχόληση με πλήρες ωράριο και ασφάλιση για το σχολικό έτος 2021-2022

 

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

 • Ειδικοί Παιδαγωγοί (φιλόλογοι, δάσκαλοι, κλπ με ειδίκευση αν είναι δυνατόν στην Ειδική Αγωγή και προϋπηρεσία, αν είναι δυνατόν
 • Κοινωνικοί λειτουργοί
 • Φυσικοθεραπευτές
 • Λογοθεραπευτές
 • Εργοθεραπευτές
 • Ψυχολόγοι
 • Κοινωνικοί Φροντιστές ( απόφοιτοι ΙΕΚ, νοσηλευτικής, εργοθεραπείας, κλπ) .
 • Οδηγοί λεωφορείου με 4ης κατηγορίας δίπλωμα και ΠΕΙ.
 • Ζωγράφοι, αγγειοπλάστες, τεχνίτες ξυλογλυπτικής (και άλλοι με δεξιότητες χειροτεχνίας, εικαστικών, μουσικοκινητικής, κλπ).
 • Γυμναστές με ειδίκευση σε Άτομα με Αναπηρίες κλπ

Αξιότιμοι κύριοι/αξιότιμες κυρίες καλησπέρα σας,

Εκ μέρους του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα ανακοίνωση και αφίσα για το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί 24 - 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη σε υβριδική μορφή.

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα https://epilepsycongress.gr

Βίκυ Κώστα / Vicky Kosta

Press Officer, Public Relations, Communication & Social Media Manager

Προσκληση

Αφίσα