ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Diaplasis

Με το παρόν σας γνωστοποιείται ότι τροποποιήθηκε το ποσό που αντιστοιχεί στο εθνικό διάμεσο διαθέσιμο ισοδύναμο εισόδημα και αποτελεί κριτήριο απαλλαγής των μεταπτυχιακών φοιτητών από τα τέλη φοίτησης, ανέρχεται, για το ατομικό εισόδημα, σε 8.195,00 € και για το δε οικογενειακό σε 5.736,50 € (βλ. εδώ )

Παρακαλούνται οι φοιτητές που δικαιούνται απαλλαγή διδάκτρων, και δεν έχουν καταθέσει σχετική αίτηση, να προβούν σε αποστολή της αίτησής τους (βλ. εδώ)

και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, το αργότερο, μέχρι και την 5/8/2020.

Τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται συνημμένα της εν λόγω αίτησης πρέπει να αφορούν το οικονομικό έτος 2019. Τα εν λόγω δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται έως και την 5/8/2020 στο email του προγράμματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων απαλλαγής τελών φοίτησης θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των φοιτητών που θα οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους. Στο παράρτημα 1 του παρόντος τίθεται ο πίνακας απαλλαγής διδάκτρων και οριστικοποίησης εγγραφών, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα 21/7/2020.

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους, οι φοιτητές που δεν δικαιούνται απαλλαγή τελών φοίτησης, οφείλουν να καταθέσουν καταβάλλουν έως και την 5/8/2020 όλη ή μέρος της πρώτης δόσης (τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ) στο λογαριασμό του Προγράμματος στην Τράπεζα Πειραιώς ως εξής: IBAN: GR35 0172 5030 0055 0308 4300 799

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5503-084300-799

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

    Ονοματεπώνυμο Φοιτητή
    Αιτιολογία: «ΠΜΣ 03 ΤΟΔΑ»

Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί άμεσα είτε με φαξ: 2731089657 είτε με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα θα χορηγηθεί στον κάθε φοιτητή όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης οι οποίοι θα σας χρησιμεύουν στα εξής:

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Καθηγητής Μάριος – Δανιήλ Παπαλουκάς

Δειτε την ανακοίνωση με τον προσωρινό πίνακα δικαιούχων