ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Diaplasis

Οι φοιτητές μεταβαίνουν στη διεύθυνση https://studentaccount.uop.gr

Στην ανωτέρω σελίδα περιέχονται:

  • αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση του  ιδρυματικού λογαριασμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,
  • αναλυτικές οδηγίες για να μπορούν οι ίδιοι οι φοιτητές να διαχειρίζονται  το κωδικό του ιδρυματικού λογαριασμού που διαθέτουν, είτε να τον αλλάξουν είτε να ορίσουν νέο σε περίπτωση απώλειας.

Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού, πραγματοποιείται στη διεύθυνση https://uregister.uop.gr από τον ίδιο τον φοιτητή.

Η διαχείριση κωδικού του ιδρυματικού λογαριασμού, πραγματοποιείται στην διεύθυνση: https://mypassword.uop.gr από τον ίδιο τον φοιτητή.

Φοιτητές οι οποίοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του ιδρυματικού λογαριασμού τους, καλούνται να μεταβούν στη διεύθυνση https://studentaccount.uop.gr, να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτημα στην τεχνική υποστήριξη ιδρυματικού λογαριασμού φοιτητών και θα παρασχεθούν οδηγίες για την επίλυσή του, στο email που συμπληρώνουν στη φόρμα του αιτήματος.

Λογαριασμός email

Σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου έχει αποδοθεί νέος ιδρυματικός λογαριασμός email στη πλατφόρμα G-Suite της Google, ο οποίος έχει τη μορφή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπου username το όνομα χρήστη που έχετε στον ιδρυματικό λογαριασμό της νέας υποδομής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Για να εισέλθετε στο νέο ιδρυματικό λογαριασμό email,  με τη χρήση προγράμματος περιήγησης (FireFox, Chrome κλπ.) μεταβείτε στη διεύθυνση: mail.go.uop.gr συμπληρώστε τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού και έχετε πρόσβαση στο νέο email, αλλά και σε εργαλεία της πλατφόρμας GSuite.

Σημειώνουμε ότι εφεξής η επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τους καθηγητές, τις διοικητικές υπηρεσίες, τις Γραμματείες των Τμημάτων πρέπει να πραγματοποιείται από το νέο ιδρυματικό σας email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό, οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση: στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Ηλεκτρονική Γραμματεία Φοιτητών e-secretary https://e-secretary.uop.gr/unistudent/login.asp

Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης  https://eclass.uop.gr

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (ΠΑΣΟ) https://academicid.minedu.gov.gr

Τα ανωτέρω ισχύουν και για τους υπάρχοντες φοιτητές του Τμήματος.