Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

                

ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Diaplasis

ΣΥΝΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ε.Α.Ε.)

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου
Πελοποννήσου προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024, εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.
Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον τομέα της Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.). Επισημαίνεται ότι έχει διαπιστωθεί η συνάφεια του ΠΜΣ με
τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης παράλληλα με τη δια ζώσης εκπαίδευση.
Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δώδεκα (12) μαθήματα, η εκπόνηση πρακτικής άσκησης, καθώς και η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. Προβλέπεται η καταβολή τελών φοίτησης ενώ απαλλάσσεται από αυτά έως και το 30% του συνόλου των φοιτητών (βλ.http://pmsamea.uop.gr/images/uop/docs FEK_Apallagi_apo_teli_foitisis.pdf)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η 16η Τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων του Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών, των
Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών
του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12
Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 στο χώρο του Αμφιθεάτρου της Σχολής Επιστημών
Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, (Ε. και Στ. Βαλιώτη και Πλαταιών, Σπάρτη)

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όλων των προγραμμάτων σπουδών, να προσέρχονται στη
Γραμματεία του Τμήματος από ώρα 14:30 έως και 15:30 για τις προβλεπόμενες διαδικασίες,
έχοντας το απαραίτητο αποδεικτικό ταυτοπροσωπείας.

Για λόγους χωρητικότητας και υγειονομικής προστασίας, ο αριθμός των καλεσμένων
σας να είναι έως τρία (3) άτομα
Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας
ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της Τελετής θα ληφθούν φωτογραφίες για το αρχείο του
Τμήματος και για την προβολή της τελετής σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Από τη Γραμματεία

Σύμφωνα με το Άρθρο 86 «Δικαίωμα δωρεάν φοίτησης σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τέλη φοίτησης – Υποτροφίες του Ν.4957/21.07.2022

Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Κατσής, και οι Καθηγητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, συγχαίρουν την φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρία», αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας και νικήτρια του δρόμου των 35 χιλιομέτρων στο Βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Η Αντιγόνη, παράδειγμα ήθους και εργατικότητας, κάτω από αντίξοες για την ίδια συνθήκες, απέδειξε πως η προσήλωση στο στόχο, η επιμονή και η σκληρή δουλειά, είναι τα συστατικά της επιτυχίας σε κάθε ατομική και ομαδική προσπάθεια. Της ευχόμαστε ολόψυχα να εκπληρώσει όλα τα αθλητικά και ακαδημαϊκά της όνειρα.

Είμαστε σίγουροι πως με την ολοκλήρωση των σπουδών της, θα σταθεί και πάλι με αποφασιστικότητα δίπλα στα άτομα με αναπηρία που διεκδικούν την κοινωνική ενσωμάτωση και την προσωπική ευτυχία μέσα από την συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες.

 Rector Drismpioti 1

Alexop coach1

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 20232, εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

H υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά (Aίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» (uop.gr)) αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά κατά το διάστημα έως και 16/09/2022 στη διεύθυνση: Λεωφ. Ε. & Σ. Βαλιώτη και Πλαταιών, 23100 Σπάρτη.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 20232, εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Το Πρόγραμμα θα λειτουργήσει εφόσον εξασφαλιστεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,
Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική αξιολόγηση όλων των μαθημάτων των Προπτυχιακών
και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 θα
πραγματοποιηθεί από 13/12/2021 έως και 31/12/2021.
Για να αξιολογήσετε τα μαθήματα που έχετε διδαχθεί στο χειμερινό εξάμηνο, αρκεί να
συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (https://e-secretary.uop.gr), κατόπιν να επιλέξετε «Δηλώσεις / η δήλωσή μου» και για κάθε μάθημα να επιλέξετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο «Αξιολογήστε το μάθημα».

Αναλυτικές οδηγίες για χρήση του συστήματος αξιολόγησης μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/evalsys

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία σας, και κανείς δεν έχει τη
δυνατότητα να συσχετίσει τις απαντήσεις με τον φοιτητή/τη φοιτήτρια που τις παρείχε.
H γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για το Πανεπιστήμιο. Ήδη, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα Τμήματα έχουν επεξεργαστεί τα αποτελέσματα των προηγούμενων περιόδων αξιολογήσεων, τα
στατιστικά στοιχεία των οποίων είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/eval-stats Με βάση τα αποτελέσματα αυτά αλλά και την εικόνα κάθε ξεχωριστού μαθήματος τα
Τμήματα, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα όργανα διοίκησης του Ιδρύματος θα προχωρήσουν στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών.

Με εκτίμηση,
(υπογραφή)*

Καθηγητής, Αστέριος Τσιάρας
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Οι φοιτητές μεταβαίνουν στη διεύθυνση https://studentaccount.uop.gr

Στην ανωτέρω σελίδα περιέχονται:

  • αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση του  ιδρυματικού λογαριασμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,
  • αναλυτικές οδηγίες για να μπορούν οι ίδιοι οι φοιτητές να διαχειρίζονται  το κωδικό του ιδρυματικού λογαριασμού που διαθέτουν, είτε να τον αλλάξουν είτε να ορίσουν νέο σε περίπτωση απώλειας.

Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού, πραγματοποιείται στη διεύθυνση https://uregister.uop.gr από τον ίδιο τον φοιτητή.

Η διαχείριση κωδικού του ιδρυματικού λογαριασμού, πραγματοποιείται στην διεύθυνση: https://mypassword.uop.gr από τον ίδιο τον φοιτητή.

Φοιτητές οι οποίοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του ιδρυματικού λογαριασμού τους, καλούνται να μεταβούν στη διεύθυνση https://studentaccount.uop.gr, να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτημα στην τεχνική υποστήριξη ιδρυματικού λογαριασμού φοιτητών και θα παρασχεθούν οδηγίες για την επίλυσή του, στο email που συμπληρώνουν στη φόρμα του αιτήματος.

Λογαριασμός email

Σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου έχει αποδοθεί νέος ιδρυματικός λογαριασμός email στη πλατφόρμα G-Suite της Google, ο οποίος έχει τη μορφή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπου username το όνομα χρήστη που έχετε στον ιδρυματικό λογαριασμό της νέας υποδομής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Για να εισέλθετε στο νέο ιδρυματικό λογαριασμό email,  με τη χρήση προγράμματος περιήγησης (FireFox, Chrome κλπ.) μεταβείτε στη διεύθυνση: mail.go.uop.gr συμπληρώστε τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού και έχετε πρόσβαση στο νέο email, αλλά και σε εργαλεία της πλατφόρμας GSuite.

Σημειώνουμε ότι εφεξής η επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τους καθηγητές, τις διοικητικές υπηρεσίες, τις Γραμματείες των Τμημάτων πρέπει να πραγματοποιείται από το νέο ιδρυματικό σας email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό, οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση: στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Ηλεκτρονική Γραμματεία Φοιτητών e-secretary https://e-secretary.uop.gr/unistudent/login.asp

Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης  https://eclass.uop.gr

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (ΠΑΣΟ) https://academicid.minedu.gov.gr

Τα ανωτέρω ισχύουν και για τους υπάρχοντες φοιτητές του Τμήματος.

Εδώ θα βρείτε οδηγίες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας και την εγκατάσταση της εφαρμογής Teams για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Κατεβάστε τον οδηγό απο εδω.