Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

                

ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Diaplasis

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της 115ης συνεδρίασης της Συνέλευσης ΤΟΔΑ ανατέθηκαν οι Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες των φοιτητών του ΠΜΣ ως εξής: 

 

Μεταφορτώστε το σχετικό αρχείο απο εδώ

Η Γραμματεία του ΠΜΣ

Στο 4ο εξάμηνο σπουδών του Προγράμματος προβλέπεται η εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας με θέμα που εμπίπτει στο γνωστικό πεδίο των διδασκομένων αντικειμένων του Προγράμματος. Ο/Η μεταπτυχιακός /ή φοιτητής/τρια έχει δικαίωμα υποβολής θέματος, εφόσον έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το 80% του συνόλου των μαθημάτων των προηγούμενων εξαμήνων (Α΄, Β΄, Γ΄). Παρακαλείστε όπως υποβάλλετε στη Γραμματεία του ΠΜΣ, αίτηση (βλ. http://pmsamea.uop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=200&Itemid=965) έως και την 5/3/2021 στην οποία θα αναγράφεται ο προτεινόμενος τίτλος της διπλωματικής εργασίας και ο προτεινόμενος επιβλέπων και να επισυνάπτετε την περίληψή της. Η Γραμματεία του ΠΜΣ θα προωθήσει τις αιτήσεις σας στην Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα εισηγηθεί αρμοδίως στη Συνέλευση του Τμήματος τον επιβλέποντα και τα λοιπά μέλη της τριμελούς επιτροπής και το θέμα της κάθε εργασίας.

Για την οριστικοποίηση των θεμάτων και της επιτροπής επίβλεψης της κάθε ΜΔΕ θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

Η Γραμματεία του ΠΜΣ

Αγαπητή φοιτήτρια,

Αγαπητέ φοιτητή

 

Καλώς ορίσατε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,

Για να ενεργοποιήσετε τον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μεταβείτε στη διεύθυνση:https://uregister.uop.gr, εκκινήστε και ολοκληρώστε την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.Το όνομα χρήστη που σας έχει αποδοθεί θα σας εμφανιστεί στη διάρκεια της ενεργοποίησης. Αναλυτικές οδηγίες διατίθενται στη διεύθυνση:https://studentaccount.uop.gr/help/uregister

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τμήματός σας, σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, μεταβείτε στη διεύθυνση:https://studentaccount.uop.gr συμπληρώστε και υποβάλετε αίτημα προς τη Τεχνική Υποστήριξη και θα σας αποσταλούν οδηγίες για τη τακτοποίηση του προβλήματος.

Με την επιτυχή ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, σας προτείνουμε να διατηρείτε ενημερωμένα τα δευτερεύοντα στοιχεία επικοινωνίας:κινητό και προσωπικό e-mail (όχι @uop.gr).

Μεταβείτε στη διεύθυνσηhttps://mypassword.uop.gr, πραγματοποιείστε είσοδο με το όνομα χρήστη και το κωδικό του ιδρυματικού λογαριασμού σας καιενημερώστε την καρτέλα σας με κινητό τηλέφωνο και προσωπικό e-mail(όχι @uop.gr), για να μπορείτε μελλοντικά να ορίσετε νέο κωδικό σε περίπτωση που τον ξεχάσετε.

 

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

 

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Στρίγκας

Αγαπητοί φοιτητές του Γ εξαμήνου του μεταπτυχιακού προγράμματος ΑμεΑ καλημέρα σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να υποβάλλεται αίτηση για εκπόνηση της πρακτικής άσκησης συμπληρώνοντας το έγγραφο με τα στοιχεία σας και εκείνα του φορέα που θέλετε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας.

Όσοι/όσες ενδιαφέρεστε να υλοποιήσετε την Π.Α. σε ειδικά σχολεία θα πρέπει συμπληρωματικά να μας αποστείλουν όσο γίνεται γρηγορότερα (στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τα στοιχεία του σχολείου (όνομα, κωδικό μονάδας και διεύθυνση) καθώς και το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο της δ/ντριας ή του διευθυντή ώστε να προχωρήσουμε σε αποστολή σχετικού αιτήματος στο υπουργείο.

Παραμένω στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

Φιλικά

Δρ.Παναγιώτης Ε. Δημητρόπουλος

Ε.Ε.Π. ΤΟΔΑ

skype call name: panagiotis.dimitropoulos3 mob. 6936898306

Αξιότιμες Κυρίες/ Κύριοι,

Σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου, οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020, θα διενεργηθούν εξ αποστάσεως.

Η δήλωση συμμετοχής των φοιτητών στην εξεταστική Σεπτεμβρίου, στη διεύθυνση https://gdpr-form.uop.gr είναι διαθέσιμη στους φοιτητές και τους διδάσκοντες.

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Τρίτη 18-08-2020 έως και Τετάρτη 26-08-2020.

Ειδικότερα:

  1. Τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση και κατά περίπτωση email) του φοιτητή εμφανίζονται όπως τα καταχώρησε ο ίδιος κατά την εξεταστική Ιουνίου καθώς και η φωτογραφία του εγγράφου ταυτοποίησης που ανάρτησε.
  2. Εμφανίζονται προς δήλωση τα οφειλόμενα μαθήματα τα οποία δηλώθηκαν τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο.
  3. Οι διδάσκοντες έχουν πρόσβαση για τη λήψη του καταλόγου φοιτητών στα μαθήματα που θα εξετάσουν. Τα μαθήματα του διδάσκοντα, είναι τα ίδια τα οποία εξέτασε στο χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο.
  4. Στην ιστοσελίδα περιέχονται αναλυτικές οδηγίες της διαδικασίας

Προτείνεται η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Τμήματος, ανακοίνωσης σχετικά με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020, για ενημέρωση των φοιτητών καθώς και η αποστολή μαζικών email προς τους φοιτητές σας, εάν είναι εφικτό.

Με εκτίμηση,

Από το Τμήμα Σπουδών

Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

    
Σπάρτη 6/8/2020

 

Με το παρόν σας υπενθυμίζεται ότι ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων απαλλαγής τελών φοίτησης εξαρτάται και από τον αριθμό των φοιτητών που θα οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους. Στο παράρτημα 1 του παρόντος τίθεται ο πίνακας απαλλαγής διδάκτρων και οριστικοποίησης εγγραφών, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα 6/8/2020.

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους, οι φοιτητές που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ – ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, οφείλουν να καταθέσουν στη Γραμματεία του ΠΜΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) συμπληρωμένο το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Π.Μ.Σ.» έως και την 14/8/2020. Το έντυπο διατίθεται σ αυτό το σύνδεσμο

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους, οι φοιτητές που δεν δικαιούνται απαλλαγή τελών φοίτησης, οφείλουν να καταβάλλουν έως και την 14/8/2020 όλη ή μέρος της πρώτης δόσης (τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ) στο λογαριασμό του Προγράμματος στην Τράπεζα Πειραιώς ως εξής: IBAN: GR35 0172 5030 0055 0308 4300 799
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5503-084300-799
Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο Φοιτητή
Αιτιολογία: «ΠΜΣ 03 ΤΟΔΑ»
Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί άμεσα είτε με φαξ: 2731089657 είτε με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με το παρόν σας γνωστοποιείται ότι τροποποιήθηκε το ποσό που αντιστοιχεί στο εθνικό διάμεσο διαθέσιμο ισοδύναμο εισόδημα και αποτελεί κριτήριο απαλλαγής των μεταπτυχιακών φοιτητών από τα τέλη φοίτησης, ανέρχεται, για το ατομικό εισόδημα, σε 8.195,00 € και για το δε οικογενειακό σε 5.736,50 € (βλ. εδώ )

Παρακαλούνται οι φοιτητές που δικαιούνται απαλλαγή διδάκτρων, και δεν έχουν καταθέσει σχετική αίτηση, να προβούν σε αποστολή της αίτησής τους (βλ. εδώ)

και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, το αργότερο, μέχρι και την 5/8/2020.

Τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται συνημμένα της εν λόγω αίτησης πρέπει να αφορούν το οικονομικό έτος 2019. Τα εν λόγω δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται έως και την 5/8/2020 στο email του προγράμματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων απαλλαγής τελών φοίτησης θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των φοιτητών που θα οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους. Στο παράρτημα 1 του παρόντος τίθεται ο πίνακας απαλλαγής διδάκτρων και οριστικοποίησης εγγραφών, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα 21/7/2020.

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους, οι φοιτητές που δεν δικαιούνται απαλλαγή τελών φοίτησης, οφείλουν να καταθέσουν καταβάλλουν έως και την 5/8/2020 όλη ή μέρος της πρώτης δόσης (τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ) στο λογαριασμό του Προγράμματος στην Τράπεζα Πειραιώς ως εξής: IBAN: GR35 0172 5030 0055 0308 4300 799

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5503-084300-799

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

    Ονοματεπώνυμο Φοιτητή
    Αιτιολογία: «ΠΜΣ 03 ΤΟΔΑ»

Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί άμεσα είτε με φαξ: 2731089657 είτε με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα θα χορηγηθεί στον κάθε φοιτητή όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης οι οποίοι θα σας χρησιμεύουν στα εξής:

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Καθηγητής Μάριος – Δανιήλ Παπαλουκάς

Δειτε την ανακοίνωση με τον προσωρινό πίνακα δικαιούχων

Σπάρτη 13/7/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι πιο κάτω αναφερόμενοι ανακηρυχθέντες μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΜΣ: Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.) μπορούν να συμμετέχουν στην 13η τελετή ορκωμοσίας πτυχιούχων του Τμήματος τη Δευτέρα 20/7/2020 και ώρα 20.30 μ.μ. στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο (περιοχή Μαγούλας Σπάρτης)

Οι εν λόγω φοιτητές παρακαλούνται να προσέλθουν στο χώρο του αμφιθεάτρου την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 μ.μ. για να προετοιμαστούν για την τελετή.

Οι πτυχιούχοι μπορούν να συνοδεύονται από έως και δύο συγγενικά τους πρόσωπα. Στην τελετή θα τηρείται η απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού (ΦΕΚ. 2394/Β΄/17-6-2020).

Για την παραλαβή του πτυχίου απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και η παράδοση της Ακαδημαϊκής – Φοιτητικής τους ταυτότητας (ΠΑΣΟ) στη Γραμματεία.

Στην περίπτωση που κάποιος φοιτητής αδυνατεί να συμμετέχει στην τελετή, θα πρέπει να απευθύνει αίτημα στη Γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από το email που του έχει χορηγηθεί από το ΤΟΔΑ και να ζητά να του σταλεί ο φάκελός του σε συγκεκριμένη διεύθυνση με υπηρεσία currier και δική του χρέωση.

Φοιτητές προς ορκωμοσία 20/7/2020:
     Α.Μ.
     6062201603001
     6062201703001
     6062201703011
     6062201703024
     6062201703008
     6062201703022
     6062201603018
     6062201703002
     6062201703020
     6062201703016
     6062201703025

Θερμότατα Συγχαρητήρια!!!

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Καθηγητής Μάριος – Δανιήλ Παπαλουκάς

Όπως ήδη γνωρίζετε, στο σύνδεσμο http://pmsamea.uop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=252&catid=111&Itemid=989  

έχουν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα των επιλεγέντων φοιτητών του ΠΜΣ με τίτλο: Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.ΜΕ.Α.).