ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ

Diaplasis

Ανάρτηση  του ωρολόγιου πρόγραμματος εξετάσεων  εαρινού εξαμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι, ύστερα από αξιολόγηση του φακέλου των υποψηφίων για εγγραφή τους στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.), προκύπτουν τα εξής αποτελέσματα:

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/φοιτήτριες που πρόκειται να εξεταστούν σε μάθημα της εξεταστικής Εαρινού Εξαμήνου 2019-20 ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων πρόθεσης εξέτασης εξέπνευσε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ υπέβαλαν εμπρόθεσμα δήλωση πρόθεσης εξέτασης ή υπέβαλαν ελλιπή δήλωση ή αντιμετώπισαν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τη δήλωσή τους, θα παρουσιαστούν να εξεταστούν στα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε εξέτασης και θα υποβάλουν τότε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη σχετική έντυπη δήλωση (επισυνάπτεται), σύμφωνα με τις οδηγίες του εξεταστή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για τα ανωτέρω είναι το μάθημα να έχει δηλωθεί στο γραμματειακό σύστημα του Τμήματος φοίτησης.

Το εντυπο δηλωσης κατεβάζετε απο αυτό το συνδεσμο

Με εκτίμηση,

Τμήμα Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

Λαμβάνοντας υπόψη όσα ορίζονται στην υπ΄ αριθμ. 3η απόφαση της 173η /27.05.2020 συνεδρίασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις εαρινού εξαμήνουμε τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποδοχής της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων στη διεύθυνση https://gdpr-form.uop.gr/

Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων μέχρι την Τετάρτη 17.6.2020.
Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://di.uop.gr/odigies-symplirosis-tis-dilosis-symmetoxis-stin-eks-apostaseos-eksetasi

Παρακαλούνται οι γραμματείες να αναρτήσουν στις ιστοσελίδες των Τμημάτων τη σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι .

Περισσότερες οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων εαρινού εξαμήνου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν αναρτηθεί (και θα αναρτώνται) στη σελίδα https://di.uop.gr/diktyo-yp/eksetaseis-apo-apostasi

                                      

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Καθηγητής Μάριος – Δανιήλ Παπαλουκάς

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,


Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική αξιολόγηση όλων των μαθημάτων των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών για το εαρινό εξάμηνο 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί από 01.06.2020 έως 14.06.2020.
Για να αξιολογήσετε τα μαθήματα που έχετε διδαχθεί στο εαρινό εξάμηνο, αρκεί να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (https://e-secretary.uop.gr), κατόπιν να επιλέξετε «Δηλώσεις / η δήλωσή μου» και για κάθε μάθημα να επιλέξετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο «Αξιολογήστε το μάθημα». Αναλυτικές οδηγίες για χρήση του συστήματος αξιολόγησης μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/evalsys
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη διαδικασία συμπλήρωσης των
ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία σας, και κανείς δεν έχει τη
δυνατότητα να συσχετίσει τις απαντήσεις με τον φοιτητή/τη φοιτήτρια που τις παρείχε.
H γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για το Πανεπιστήμιο. Ήδη, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα Τμήματα
έχουν επεξεργαστεί τα αποτελέσματα των προηγούμενων περιόδων αξιολογήσεων, τα
στατιστικά στοιχεία των οποίων είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/eval-stats
Με βάση τα αποτελέσματα αυτά αλλά και την εικόνα κάθε ξεχωριστού μαθήματος τα
Τμήματα, τη ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα όργανα διοίκησης του ιδρύματος θα προχωρήσουν στη λήψη των
απαραίτητων μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών.

Με εκτίμηση,

Αναπλ. Καθηγητής, Αστέριος Τσιάρας
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της 99ης συνεδρίασης της Συνέλευσης ΤΟΔΑ αποφασίστηκαν οι αναθέσεις ΜΔΕ ως εξής:

Κατεβάστε την ανακοίνωση απο εδώ.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021, σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Το Πρόγραμμα θα λειτουργήσει εφόσον εξασφαλιστεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων.

Έχει διαπιστωθεί η συνάφεια του ΠΜΣ με τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) (ΦΕΚ 1217/2019 http://pmsamea.uop.gr/images/uop/docs/spoudes/FEK_Eidiki_agogi_2019.pdf )

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και με ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ εκπαίδευση.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δώδεκα (12) μαθήματα, η εκπόνηση πρακτικής άσκησης, καθώς και η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. Προβλέπεται η καταβολή τελών φοίτησης ενώ απαλλάσσεται από αυτά έως και το 30% του συνόλου των φοιτητών.

Υποβολή αιτήσεων από 15/3/2020 έως και 31/5/2020 στη διεύθυνση: Λεωφ. Ε. & Σ. Βαλιώτη και Πλαταιών, 23100 Σπάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ: http://pmsamea.uop.gr/images/uop/docs/prosklisi_2020---2021.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη & Πλαταιών, Σπάρτη, ΤΚ. 23100 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–13:00, τηλέφωνο: 27310-89661 Φαξ: 27310-89657, ιστοσελίδα http://pmsamea.uop.gr/, και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνάφεια του ΠΜΣ με τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) μπορείτε να αναζητήσετε στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://pmsamea.uop.gr/images/uop/docs/spoudes/FEK_Eidiki_agogi_2019.pdf

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Καθηγητής, Μάριος – Δανιήλ Παπαλουκάς

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021, σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι η αξιολόγηση μαθημάτων/διδασκόντων των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, για το χειμερινό εξάμηνο 2019-2020, παρατείνεται έως την Παρασκευή, 17/01/2020.
Για να αξιολογήσετε τα μαθήματα που έχετε διδαχθεί στο χειμερινό εξάμηνο, αρκεί να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (https://e-secretary.uop.gr), κατόπιν να επιλέξετε «Δηλώσεις / η δήλωσή μου» και για κάθε μάθημα να επιλέξετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο «Αξιολογήστε το μάθημα». Αναλυτικές οδηγίες για χρήση του συστήματος αξιολόγησης μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/evalsys

 Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία σας, και κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να συσχετίσει τις απαντήσεις με τον φοιτητή/τη φοιτήτρια που τις παρείχε.
H γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για το Πανεπιστήμιο. Ήδη, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα Τμήματα έχουν επεξεργαστεί τα αποτελέσματα των προηγούμενων περιόδων αξιολογήσεων, τα στατιστικά στοιχεία των οποίων είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/eval-stats Με βάση τα αποτελέσματα αυτά αλλά και την εικόνα κάθε ξεχωριστού μαθήματος τα Τμήματα, τη ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα όργανα διοίκησης του ιδρύματος θα προχωρήσουν στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών.


Με εκτίμηση,
Αναπλ. Καθηγητής, Αστέριος Τσιάρας
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου